A második világháború haditechnikája jellemzők

Könyvünk áttekintést nyújt az összes hadviselő ország második világháborús fegyvereiről és járműveiről. Ennek a kalauznak a segítségével kiválóan eligazodhatunk a számos különböző típus között, amit a tengelyhatalmak és a szövetségesek harcba vetettek.
A bemutatott harceszközök skálája a pisztolytól a 70 tonnás harckocsiig, az egymotoros vadászgéptől az óriási csatahajókig terjed, miközben a haditechnika egyetlen fontos területéről sem feledkezünk meg. Szó esik többek közt a gyalogsági fegyverekről és a tengeralattjárókról is, sőt az egyik fejezetet kifejezetten a különleges fegyvereknek szenteltük.
Az összes modellnél részletesen bemutatjuk bevetésének körülményeit és felhasználását, illetve mellékeltünk egy listát a fontosabb technikai adatokról. A történelmi és műszaki áttekintés mellett kiváló felvételeket és grafikákat adunk közre az egyes fegyverekről.
Áttekinthető szerkezetének, informatív leírásainak és részletes ismertetéseinek köszönhetően ez a kötet minden katonai és történelmi érdeklődésű olvasó számára alapmű lehet.