A NET 4.0 és a Visual Studio 2010 jellemzők

"A .NET-fejlesztők számára nagyon izgalmas időket élünk, hiszen a Visual Studio 2010 és a .NET 4.0 megjelenése az új lehetőségek kimeríthetetlen tárházát hozta.
A könyvben belemélyedünk a .NET 4.0 és a Visual Studio 2010 újdonságaiba, és megvizsgáljuk azokat a legfontosabb kapcsolódó rendszereket, amelyek támogatják ezt a technológiát. Ilyen például az ASP.NET MVC, a Windows Azure, a Silverlight 3 és a WCF-adatszolgáltatások.
A könyv széles körű tudást kíván nyújtani. Célom, hogy rövid idő alatt képet kapjunk a .NET-fejlesztés világának új és izgalmas lehetőségeiről, így egészként tekintsünk az új technológiák lehetőségeire. Hivatásos fejlesztőként elég tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy megtaláljuk azokat a kiegészítő forrásokat, amelyekkel a számunkra érdekes területeken elmélyíthetjük a tudásunkat. Ám ehhez tudnunk kell, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre, és ezek közül melyeket tudjuk hasznosítani. A könyv mindehhez nyújt segítséget.
Remélem, hogy az Olvasó végül úgy fogja érezni, hogy a könyv élvezhető és könnyen olvasható bevezetést kínál a .NET 4.0 és a Visual Studio 2010 világába." (A szerző)