A sárkánynevelés kézikönyve jellemzők

Az elmúlt néhány évtized során a világ minden táján megjelentek a sárkánytenyésztők. Íme az első és egyetlen kézikönyv e különleges lények neveléséről.
Tudj meg mindent a sárkánynevelés fortélyairól! Hogyan válasszuk ki és szerezzük be a kívánt fajtát? Hogyan alakítsuk ki a sárkány élőhelyét? Hogyan keltessünk sárkánytojást? Hogyan etessük és ápoljuk kedvencünket? Hogyan eddzük? Hogyan lovagoljuk meg? Hogyan készítsük fel a sárkánybemutatóra? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ ebben a lebilincselő, gazdagon illusztrált könyvben. Ha mindig a kezed ügyében tartod ezt az egyedülálló kiadványt, boldog éveket tölthetsz el a világ legrejtélyesebb állatának társaságában.
A könyvhöz ajándék CD melléklet tartozik, melyen szuper PC-s háttérképeket, képernyővédőket és egy sárkánynevelő játékot találsz. Keltesd ki a sárkánytojást, adj nevet a sárkányodnak, és jó gazdiként gondoskodj róla: etesd, tanítsd, játssz vele, míg igazi, nagy sárkánnyá cseperedik. Vigyázat! A sárkány csak megfelelő gondoskodás során tud felnőni!