A sütés nagy enciklopédiája jellemzők

Ajánljuk ezt a csodálatos receptgyűjteményt mindazoknak, akik már elmélyedtek a süteménykészítés titkaiban, és új, izgalmas ízeket, készítési eljárásokat szeretnének megismerni. Könyvünk annyiban különleges, hogy a cukrászat mesterfogásait a mindennapi élet gyakorlatával ötvözi, ugyanakkor megtalálhatóak benne Európa leghíresebb, évszázadok alatt jól bevált receptjei is. Kezdő háziasszonyoknak is komoly segítséget nyújt a könyv, hiszen a tematikus fejezetek, a sok csodálatos képpel illusztrált receptek ötletadónak és kedvcsinálónak egyaránt remekül beválnak. A klasszikus receptek mellett megtalálhatják a legújabb anyagokat és eljárásokat felvonultató reformrecepteket éppúgy, mint a legfinomabb bonbonok elkészítésének titkait. A könyvben több mint 500 recept található.