Látogatásod során cookie-kat használunk, amelyek segítenek számunkra testreszabott tartalmat és hirdetéseket megjeleníteni, személyes információkat azonban nem tárolnak. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ itt »
A szerző, Zelenák István tokaji szőlőtermelők leszármazottja, maga is fél évszázadot meghaladó tapasztalatok hordozója. Ez a kötődés meghatározza a tanulmányok szemléletét és mondanivalóját.Mint bortermelő, a Károlyi Gáspár emlékbora elnevezése, saját 5 puttonos aszújára a legbüszkébb. Ugyanis a borvidék egyik legmagasabb, 34 tf. %-os cukorfokú terméséből 2002-ben palackozott természetes aszúbor ez, mely a Vizsolyi Biblia fordítójának 1583-ban exemptált, a tokaji Kis-Mézesmálon fekvős Gyepös szőlője területén, a a szerző mai munkája eredményeként és a természet adományaként jött létre. Szellemi termékei közül az 1571. évben Tokajban keletkezett Garay-féle osztálylevél, melyet a sátoraljaújhelyi levéltárban sok neves kutató nyomdokain haladva felfedezettA bort nemcsak kóstolgatni kell, de beszélgetni is kell róla, mondják. Az sem baj, ha megtermeljük.Mint a borok királya termelője ajánlja írásait a Kedves Olvasónak!
Épp nincs olyan üzlet, vagy webáruház a globalplazán, ahol ez a termék kapható. Lent mutatjuk a nagyon hasonló termékeket, nézd meg:
A szerző, Zelenák István tokaji szőlőtermelők leszármazottja, maga is fél évszázadot meghaladó tapasztalatok hordozója. Ez a kötődés meghatározza a tanulmányok szemléletét és mondanivalóját.Mint bortermelő, a Károlyi Gáspár emlékbora elnevezése, saját 5 puttonos aszújára a legbüszkébb. Ugyanis a borvidék egyik legmagasabb, 34 tf. %-os cukorfokú terméséből 2002-ben palackozott természetes aszúbor ez, mely a Vizsolyi Biblia fordítójának 1583-ban exemptált, a tokaji Kis-Mézesmálon fekvős Gyepös szőlője területén, a a szerző mai munkája eredményeként és a természet adományaként jött létre. Szellemi termékei közül az 1571. évben Tokajban keletkezett Garay-féle osztálylevél, melyet a sátoraljaújhelyi levéltárban sok neves kutató nyomdokain haladva felfedezettA bort nemcsak kóstolgatni kell, de beszélgetni is kell róla, mondják. Az sem baj, ha megtermeljük.Mint a borok királya termelője ajánlja írásait a Kedves Olvasónak!