A világ 100 legcsodálatosabb helye jellemzők

"Látogasson el a világ 100 legcsodálatosabb helyére e lenyűgöző kötet segítségével!
Felfedezőutunk során számos olyan híres turistalátványosságot keresünk fel, mint Velence, az egyiptomi Abu Szimbel, az Eiffel-torony, a Machu Picchu, a Tádzs Mahal vagy a San Franciscó-i öbölben álló Golden Gate híd -amelyek kétségkívül kiérdemlik "a legcsodálatosabb" jelzőt-, de sok kevésbé ismert helyre is eljutunk: egzotikus szigetekre, meseszép hegyvidéki falvakba, freskókkal díszített templomokba, nyüzsgő piacokra, változatos állatvilággal büszkélkedő nemzeti parkokba, félelmetes gleccserekre, színpompás kertekbe - sőt még üzemekbe, szénbányákba és világítótornyokra is!
A válogatásban szereplő 100 csodás helyben csupán egy a közös: a maga kategóriájában mindegyik kiemelkedő kvalitású... ezt igazolja lélegzetelállító szépségű, stílusteremtő egyediségük vagy éppenséggel a múlt homályába vesző rejtélyes eredetük. Az Olvasóra bízzuk annak megítélését, vajon jól döntöttünk-e: minden fejezetben bemutatjuk a "legcsodálatosabbal" vetélkedő helyszíneket is.
Könyvünk varázslatos földkörüli utazásra invitál, melynek során újabb és újabb szépségekkel, érdekességekkel kápráztatja el az Olvasót. Lapozzon bele, és élje át az utazás élményét!" (a Kiadó)