Amivel etetnek jellemzők

Ez az első olyan könyv, amely tudományos vizsgálatnak vetett alá minden köztudatban élő hitet, avagy tévhitet, az egészséges táplálkozás témájában, hogy egyszer s mindenkorra kiderüljön, mi bizonyított tény, és mi csupán fikció. Legyen az a spenót, a szója, az ómega-3-zsírsav vagy a tejtermékek vizsgálata, ebben a mérföldkőnek számító könyvben feltárul a teljes igazság, nemcsak az ételekkel, de az ételek szervezetünkre gyakorolt hatásaival kapcsolatban is. Hiteles, olvasható és olvasandó, telis-tele lenyűgöző ötletekkel és illusztrációkkal, amelyeken keresztül a könyv bemutatja az ételeknek az immunrendszerünkre, étvágyunkra, emlékezőképességünkre és libidónkra tett valós és tudományosan alátámasztott hatásait. Megtudhatjuk, miként befolyásolhatja a táplálkozás termékenységünket, energiakészleteinket, bőrünk és hajunk egészségi állapotát, súlyunkat, vagy akár az életfonalunk hosszát.