Amulettek talizmánok jellemzők

Hozza létre saját mágikus tárgyakból álló kincsestárát!
A letűnt korok népei sok olyan dologban hittek, amely szinte elfogadhatatlan a mai, felvilágosult ember számára. Azt vallották például, hogy bizonyos tárgyak földöntúli erővel és energiával rendelkeznek, ezért segítségükre lehetnek legkülönbözőbb törekvéseikben, és minden elképzelhető veszélytől megvédik őket. Ezek a tárgyak -amulettek, talizmánok és kabalák- jelentős szerepet játszottak őseink életében. A mai kor embere azonban többségében megveti, és nem hajlandó használni ezeket a tárgyakat. Vagy mégis? Az amulettek, talizmánok és kabalák valójában ugyanolyan fontos szerepet töltenek be, mint több száz vagy akár több ezer évvel ezelőtt - azzal a különbséggel, hogy jelentőségüket ma már nem ismerjük fel azonnal.
Ebből a gyakorlati kalauzból minden fontosat megtudhatunk arról, hogyan készítsük el vagy válasszuk ki saját talizmánjainkat, amulettjeinket, kabaláinkat, és miként használjuk ezeket életkörülményeink javításához.
- Mi a különbség a talizmán, az amulett és a kabala között?
- Hogyan készítsük el, töltsük fel, tisztítsuk meg és lássuk el energiával saját személyes mágikus tárgyainkat?
- Kőválasztás a számmisztika segítségével.
- Melyek a világban fellelhető védőamulettek?
- Eddig nyilvánosságra nem került részletek a jantráról, egy Indiában népszerű talizmánfajtáról.
- Miképpen használjuk a mágikus tárgyakat különféle célokra? (A szerelmi varázslásoktól kezdve a meggazdagodásig)
- Kabalaszótár
- Hogyan viseljük a drágaköveket?
- Bolygó- és csillagjegy-megfelelések
A könnyen kezelhető és szórakoztató Amulettek és talizmánok útmutatásait követve ön is sikereket érhet el saját mágikus tárgyainak segítségével. Szerencsekövek, Szent Kristóf-medálok, négylevelű lóherék, füles keresztek mind-mind olyan mágikus tárgyak, amelyek arra szolgálnak, hogy védelmet biztosítsanak vagy szerencsét hozzanak.
A talizmánok, amulettek és kabalák komoly hatalmat adnak a kezünkbe. Ezért fontos, hogy felelősséggel és etikusan alkalmazzuk ezeket. Ha jóra használjuk őket, megóvnak bennünket, és teljesebbé, kielégítőbbé, eredményesebbé teszik életünket. Találjuk meg és használjuk a leginkább hozzánk illő mágikus tárgyakat!