Apple iPod touch 128GB - arany jellemzők

Zene
Az iPod touch tökéletes megoldás, ha a zsebedben szeretnéd magaddal vinni a zenei gyűjteményedet. Az iTunes Store mellett az Apple Music szolgáltatást is elérheted vele.

Játékélmény
A nagy teljesítményű A8 chipnek, az M8 mozgáskövető koprocesszornak és a 4 hüvelykes Retina kijelzőnek köszönhetően az iPod touch páratlan játékélményt kínál.

Fotók
Az iPod touch 8 megapixeles iSight kamerájával és továbbfejlesztett FaceTime HD-kamerájával nagyszerű fotókat és videókat készíthetsz. Az iCloud-fotókönyvtár jóvoltából pedig egyszerűen elérheted, szerkesztheted és megoszthatod fotóidat az összes többi készülékeden is.

Alkalmazások
Az iPod touch készüléken olyan beépített, hatékony alkalmazások várnak, mint az Üzenetek, a FaceTime2 és a Safari. Az App Store-ból pedig letöltheted kedvenc közösségi hálózataid alkalmazásait.

Családi megosztás
A családtagok mostantól – akár hatan is – úgy oszthatják meg egymással az iTunesban, az iBooksban és az App Store-ban vásárolt tartalmakat, hogy nem kell megadniuk egymásnak a fiókadataikat. Családtagjaiddal nemcsak fotóalbumaidat és naptáraidat, de akár tartózkodási helyedet is megoszthatod.

iSTYLE Apple Premium Reseller további termékek

Apple TV 4K 64GB APPLE Apple TV 4K 64GB 69 900 Ft iSTYLE Apple Premium Reseller A bolthoz Info
DJI - Mavic Pro Drón - Fly Combo DJI DJI - Mavic Pro Drón - Fly Combo 479 900 Ft iSTYLE Apple Premium Reseller A bolthoz Info
DEMO JBL - Reflect Aware - Fekete JBL DEMO JBL - Reflect Aware - Fekete 29 900 Ft iSTYLE Apple Premium Reseller A bolthoz Info
DJI - Spark drón DJI DJI - Spark drón 159 900 Ft iSTYLE Apple Premium Reseller A bolthoz Info
B&O PLAY - Beoplay A9 - White Bang & Olufsen B&O PLAY - Beoplay A9 - White 649 900 Ft iSTYLE Apple Premium Reseller A bolthoz Info