Apple Watch Series 2 - 38 mm-es, rozsdamentes acél tok éjkék szíjjal, modern csattal - Kicsi jellemzők

Bemutatjuk a Series 2-t. Beépített GPS. 50 méterig vízálló.1 Új, villámgyors, kétmagos processzor. És a korábbinál kétszer nagyobb fényerejű kijelző. Az Apple Watch Series 2 bármilyen mozgásra készen áll: számtalan funkciójával aktív és motivált maradhatsz, miközben a kapcsolattartásról sem kell lemondanod. Elsőrangú sportóra Bármi is mozgat, számíthatsz rá. Beépített GPS Pulzusszámláló 50 méterig vízálló Teljes körű Edzés app Fejlett aktivitásmérő Minden mozgás számít. Az órádnak is. Tevékenység app Személyi edző Tevékenység megosztás Eredmények Hatékony egészségmegőrző eszköz Az egészséghez több kell a fittségnél. Pulzusszámláló Lélegzet app Külső fejlesztők edzésalkalmazásai Egészség alkalmazás az iPhone-on Non-stop asszisztens Amit csak akarsz. Mindig kéznél. Appok és értesítések Személyre szabható óraszámlapok Dock az alkalmazások számára Diktálás

1. Az Apple Watch Series 2 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy sekély vízben, például medencében vagy tengervízben való úszáshoz használható. Az Apple Watch Series 2 azonban nem alkalmas búvárkodáshoz, vízisízéshez vagy egyéb olyan tevékenységhez, amelynek során nagy sebességű víz érheti, vagy mélyebb merülés történik.

2. Az AirPods külön vásárolható meg.

Egyes funkciók nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven. A karórák iPhone 5 vagy újabb iPhone készülékkel használhatók.

Egyes itt bemutatott Apple Watch-modellek és -szíjak a közeljövőben lesznek kaphatók.

Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban vehetők igénybe.