MacBook Air 13" 256GB (nemzetközi billentyűzettel) jellemzők

Akkumulátor egész napra.
A 11 hüvelykes MacBook Air akkumulátora akár 9 órányi internetezésre vagy akár 10 órányi iTunes-filmnézésre elegendő. A 13 hüvelykes modell pedig az internetezéshez és az iTunes-filmnézéshez egyaránt lenyűgöző, akár 12 órás üzemidőt biztosít.2

Ötödik generációs Intel Core processzorok és grafika.
Az új, ötödik generációs Intel Core processzorok és az Intel HD Graphics 6000 grafikus egység jóvoltából a nagy erőforrás-igényű számítógépes feladatok is könnyen megoldhatók. A fényképek szerkesztése és a prezentációk tökéletesítése egyaránt gyors, akárcsak az internetes böngészés.

Gyors, 100% flash tároló. Akár 512 GB méretben.
Az Intel Core processzorok és a PCIe-alapú flash tároló jóvoltából a MacBook Air rendszere sebesen indul, fürgébben működik, gyorsabban reagál. Az alapkonfigurációs modellek 128, illetve 256 GB-os tárhellyel választhatók.

Hatékony kreatív és irodai alkalmazások.
Kiváló alkalmazások állnak rendelkezésedre a fotók és videók szerkesztéséhez, zeneszerzéshez, prezentációkészítéshez és sok más feladathoz, időtöltéshez. Az olyan hétköznapi tevékenységekhez is találsz rendszerbe épített alkalmazást, mint például az e-mailezés, a FaceTime-videohívások vagy az internetezés.

Thunderbolt 2.
A MacBook Air a legújabb Thunderbolt technológiát, a Thunderbolt 2-t használja. Segítségével több nagy teljesítményű eszköz is csatlakoztatható – akár 20 Gb/s adatátviteli sebességgel.