ASUS X553SA-XX014T 15,6" 500GB Laptop jellemzők

Processzor

Celeron Dual-Core

Kijelző mérete

15,6 "

Kijelző felbontása

1366x768

Memória

4 MB

Háttértár

500 GB

Merevlemez típusa

HDD

Operációs rendszer

Windows 10

Processzor órajele

1,6 Hz

Videokártya

Intel® HD Graphics

Videokártya típusa

Integrált

Akkumulátor cellaszáma

2

Csatlakozók

USB 2 és USB3, HDMI

Kártyaolvasó

van

Webkamera

van

USB csatlakozók száma

2

Optikai meghajtó

DVD Super Multi

Tömeg

2,2 kg

Az Asus X553SA laptop remek ár-értékű 15,6 colos kijelzőjű laptop. 4 GB memóriával és 500 GB-os merevlemezzel kiváló otthoni és irodai gép. Processzora 1,6 GHz-s Intel Celeron, a készülék kijelzője fényes és 1366x768 pixel felbontásű. A beépített WiFi 802.11 b/g/n, ami már a gyorsabb szabvány. A fekete, 2,2 kg-os laptophoz Windows 10 operációs rendszer tartozik. A notebook DVD íróval is rendelkezik. Továbbá már egy USB 3.0 csatlakozóval is, ami akár tízszer gyorsabb adatátvitelt kínál, mint az USB 2.0.

Sokoldalú: Az ASUS X sorozat a tökéletes általános noteszgép, kiváló munkához és játékhoz is. A tartós kivitelű gép elegáns, koncentrikuskör-mintás borítást kapott. Az X sorozatban egy VGA kamera is helyet kapott, amelynek igen érzékeny szenzora mindenféle megvilágítási helyzetben, homályos szobákban és a tűző napban egyaránt jól teljesít.

Gyors: Az ASUS X Series legfontosabb elemei az Intel(R) Core(TM) processzorok, amelyek sima, válaszkész teljesítményre képesek. Ezekbe a mindennapos többfeladatos munkához és a multimédiás szórakozáshoz nagyszerű, gyorsabb feldolgozó egység, még erősebb grafikus vezérlő és továbbfejlesztett, alaplapra szerelt memóriavezérlő került.

Szépen szól: Csakúgy, mint az ASUS többi noteszgépe, az X sorozat is a SonicMaster technológiával és az ASUS AudioWizarddal van felszerelve, hogy kiváló minőségben szólaltassa meg a hangokat. Élvezze a minden irányból szóló hangokat és hogy kihallhatja az egyes hangszereket az X sorozatú gépek hangjából.. 

Okos touchpad:Az X sorozat több ujjal kezelhető touchpadjében a Smart Gesture technológia gondoskodik a kényelmes és természetes érintéses vezérlésről. Természetes módon egyszerű, mégis kifinomult kölcsönhatást eredményez: a speciális funkciók egér nélkül is elérhetők a görgetés és jobb gombos kattintás szimulációjával.

Használati utasítás »