AZ ŐSZ ÍZEI - VEGÁN SZAKÁCSKÖNYV jellemzők

Ahogy az őszi természet is ezernyi színben pompázik,az ősszel termő gyümölcsök és zöldségek is szemgyönyörködtetőek. Az esős, borús időszak ellenére kit ne derítenejobb kedvre a sötétlila padlizsán és káposzta, a bíborszínűcékla, a vörös pritaminpaprika, a világoszöld és kék szőlő,a narancssárga sütőtök, a piros alma, a sötétzöld brokkoli,a sárga körte!Nemcsak látványukkal, zamatukkal hatnak ránk, hanemtápanyagaik, vitaminjaik és nyomelemeik gondoskodnakrólunk a napfénymentes időszakban, segítenek megelőzni,hogy az őszi, téli megbetegedések ledöntsenek bennünketa lábunkról. Használjuk ki, hogy mindig vannak a hazaipiacokon olyan zöldségek és gyümölcsök, amelyek tökéletesenalkalmasak immunrendszerünk erősítésére. Az alapanyagokbantalálható vitaminok és ásványi anyagok remeksegítséget nyújtanak abban, hogy szervezetünk készleteitfeltölthessük a téli, ilyen szempontból ínségesebb időkre,felkészülhessünk a betegségek elleni védekezésre.Ősszel is érdemes tehát a szezonális zöldségeket fogya