Bálnulatos! - A kölcsönös bizalomra épülő kapcsolatok hatalma jellemzők

Mi a közös a munkatársak, a feleséged, vagy a gyerekeid viselkedésében és egy öt tonnás gyilkos bálnában? Ken Blanchard és társszerzői a SeaWorldtől megmutatják, hogy sokkal több, mint hinnéd... Ebben a mozgalmas és inspiráló könyvben megtanulhatod, hogy a bálnák és az emberek is sokkal jobban teljesítenek a pozitív megerősítések hatására.
Ken Blanchard és társszerzői elmagyarázzák azokat a technikákat, melyeket az állatidomárok - főleg a SeaWorld gyilkos bálnákkal foglalkozó edzői - használnak, és amelyek által szuperhatékonnyá válhatsz a munkában és otthon egyaránt.
Elgondolkoztál már azon, hogyan képesek ezek az idomárok óriási gyilkos bálnákat megtanítani akrobatikus ugrásokra és merülésekre? Ebben a könyvben megtanulhatod, hogyan építs bizalmat, és miként hangsúlyozd ki a pozitívumokat - átfordítva ezáltal a negatív viselkedéseket.
Te hogyan irányítod az embereket magad körül, otthon vagy a munkahelyeden? Hagyományos magyar módszerrel a hibákra és negatívumokra koncentrálsz? Ismerd fel a különbséget aközött, hogy elmarasztalod és szankcionálod az embereket, ha rosszul cselekszenek, vagy inkább megjutalmazod őket, amikor jól végzik a munkájukat!