B&O PLAY - Beoplay A9 - White jellemzők

A9 Innovatív felhasználói felülettel és még több digitális szolgáltatás integrálásával frissítjük az egyszerre klaszikus, mégis modern A9-et. Forma Bárhonnan nézed gyönyörű Az A9-et úgy tervezték és gyártják, akár egy gyönyörű bútordarabot – a részletekre történő maximális odafigyeléssel és nagyszerű anyaghasználattal. Elmúltak azok az idők, amikor el akarod rejteni a csúnya Hi-Fi eszközeidet. Mindegy milyen helyet választasz az A9-nek, mindenhol gyönyörűen fog mutatni. A Beoplay A9 készítése Mindig is kíváncsi voltál, hogyan készül egy olyan nagyszerű termék, mint az A9? Vegyél részt egy lenyűgöző utazásban az alábbi videóban, amiben megnézheted hogyan készül ez a gyönyörű hangrendszer. Kapcsolódj bármilyen eszközzel Csak add hozzá a zenét Ikonikus alak, elegáns megjelenés, ragyogó hangzás – a BeoPlay A9 az az egyrészes hangrendszer, ami képes kielégíteni az összes zenei igényedet. Az A9-hez csupán egy digitális zenei forrásra van szükséged, a többit elintézi ő: gyönyörű hangokkal tölti meg az egész otthonodat.
Csatlakozz AirPlay, Google Cast, DLNA vagy Bluetooth 4.0 vezetéknélküli kapcsolattal, és másodperceken belül indíthatod a zenét. Beépített Spotify Connect, Deezer és TuneIn kapcsolat, amin keresztül több millió számhoz, lejátszási listához, albumhoz és rádióállomáshoz férhetsz hozzá.
A BeoPlay A9 el van látva a BeoLink Multiroom technológiával, amivel egy vezetéknélküli rendszerbe integrálhatod a B&O PLAY és a Bang & Olufsen termékeidet. Különböző szobákban különböző zenéket játszhatsz le, vagy hagyd, hogy ugyanaz a szám szóljon mindenhol. Elhelyezés Számos módon elhelyezheted a zenéd A BeoPlay A9-et úgy terveztük, hogy az életeddel és az otthonoddal együtt változzon. Helyezd valamelyik sarokba, hogy szabadon álljon a szobában vagy akaszd fel a falra a kiegészítő fali konzollal. Mindegy, hogy milyen pozícióba helyezed, az alapos dizájn és a hangadaptációs kapcsoló biztosítja, hogy mindenhol jól nézzen ki, és gyönyörűen szóljon. A basszus lejátszási lista A szépség és a mély hangok találkozása Minden egyes apró részlet úgy lett megtervezve a BeoPlay A9-en, hogy egyszerre legyen funkcionális és olyan szép, amilyen szép csak lehet. Ennek az egyik példája a hátsó fogantyú, ami egyszerre tartóként is használható a fali konzolhoz, továbbá bassz-reflex nyilás is. A basszusról szólva, egészen biztosak vagyunk benne, hogy le fog nyűgözni ennek a zenei szörnynek a nyers ereje. Ha magas hangerőn szeretnél gyönyörű zenét hallgatni, akkor nincs párja az A9-nek. Csak tegyél be egy basszus lejátszási listát, és hallgass bele. B&O PLAY X KVADRAT Mesés szövetek
A B&O PLAY és a Kvadrat együttműködése az A6 fedőlapokkal kezdődött, és most tovább folytatódik a BeoPlay A9-hez tervezett csodálatos gyapjúkeverékből készült fedőlapokkal.
A szövet a Kvadrattal közösen készült egyedi tervezés, akiknek a textildizájn elért eredményei széles körben elismertek.
Büszkék vagyunk rá, hogy továbbra is együtt dolgozhatunk a Kvadrattal, mivel a végeredmény a textilipar és az audió eszközök legjobb minőségét egyesíti magában.
A szövet mindkét világ legjavát hozza el neked: kristálytiszta, áttetsző akusztika és kimagasló esztétikai megjelenés. Mindezt finom és kifinomult sokszínű szálazással érjük el.