B&O PLAY - Beoplay H8 - szürke mogyoró jellemzők

KOMPROMISSZUMMENTES HANGZÁS
Az aptX kodeket használó Bluetooth 4.0 technológia tökéleset hangzást biztosít, legyen szó akár zenehallgatásról vagy telefonbeszélgetésről.

ÉRINTÉSÉRZÉKENY KEZELŐFELÜLET
Az intuitív érintésérzékeny kezelőszervek segítségével könnyedén vezérelheted az összes funkciót. Indítsd el vagy állítsd meg a zenelejátszást, fogadd a telefonhívásokat, illetve kapcsold ki vagy be az aktív zajszűrést. Mindezeket csupán egyetlen érintéssel.

Egy koppintás
lejátszás/szünet
hívásfogadás

Hosszú érintés
hívás elutasítása
hívás befejezése

Dupla koppintás
újratárcsázás

Söprés előre/hátra
előző/következő dal
hívásátirányítás

Söprés fel/le
aktív zajszürés be- és kikapcsolása

Forgatás
hangosítás/halkítás

FÉNYŰZŐ BŐRBORÍTÁS
A gondosan válogatott marhabőr igazán stílusossá és fényűzőv teszi a BeoPlay H8-at. A mindennapos használat során pedig egyre patinásabb lesz, és ahogy korosodik, csak még szebbé válik.

TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS
A fülpárnákat borító puha báránybőrnek köszönhetően igazi élmény viselni a BeoPlay H8-at. A fülpárnákat kitöltő memóriahab pedig hosszú távon is kényelmet biztosít.

PERFEKCIONISTA MEGMUNKÁLÁS
Az eloxált alumínium teszi teljessé ennek a prémium fejhallgatónak a megjelenését. A B&O PLAY semmiféle kompromisszumra nem volt hajlandó a BeoPlay H8 megtervezése és legyártása során.

VISELD FOLYAMATOSAN
A maga 255 grammjával a BeoPlay H8 kategóriájának egyik legkönnyebb fejhallgatója, így optimális komfortot biztosít. Egyszerűen megfogalmazva: nem is akarod majd levenni.

AZ ANYAGOK SZÁMÍTANAK
Egy rendkívüli termék megalkotásánál nem csak az a fontos, hogyan néz ki és hogyan működik, hanem az is, milyen érzés amikor kézbevesszük. A gondosan kiválogatott bőr érzése. A báránybőrrel borított memóriahab, mely finoman illeszkedik a fülre. A kényelmes tapintású érintésérzékeny eloxált alumínium felület.

Erre számíthatsz, ha kézbeveszed a BeoPlay H8-at, melyre a B&O PLAY nem csak mint a legfejlettebb, hanem egyben a legjobb fülhallgatójaként hivatkozik.