Beats by Dr. Dre - Solo2 Wireless Active Collection - Piros jellemzők

A vezeték nélküli kapcsolat szabadsága

Törd át a vezetékes zenehallgatás korlátait! Húzd ki a Beats Solo2 töltőkábelét, társítsd a vezeték nélküli fejhallgatót iPhone, iPad vagy iPod készülékedhez vagy más Bluetooth-eszközödhöz, és akár 9 méterről is hallgathatsz zenét. A beépített mikrofon jóvoltából telefonhívások fogadásához is használhatod, a fülrészbe épített vezérlőkkel pedig bármikor szabályozhatod is a hangot az eszköz érintése nélkül. A 12 órás üzemidejű akkumulátor jóvoltából egész nap használhatod egy feltöltéssel. A fejhallgatón LED-es jelzőfény figyelmeztet, ha itt az ideje feltölteni az akkumulátort.

Finomhangolt akusztika

Merülj el a hang élvezetében. A Beats Solo2 Wireless dinamikus, széles tartományt befogó fejhallgató, amely természetes tisztasággal szól. A fülpárnák nem engedik beszűrődni a külső zajokat, így még közelebb hozzák azt a hangzást, amelyet a zenészek át szeretnének adni közönségüknek. Bármilyen zenét szeretsz, a vezeték nélküli Solo2 tiszta, kiegyensúlyozott hangzása mindig elkísér.

Azoknak, akik mindig úton vannak

A Solo2 vezeték nélküli tartós háza, kisméretű, összehajtható – így lesz mindenütt nélkülözhetetlen társad ez a fejhallgató. Akár metrózol, otthon táncolsz a nappaliban, vagy az íróasztalnál ülsz, nem fogsz zsinórokba gabalyodni. A töltőkábelt csatlakoztatva pedig akkor is tetszőleges ideig hallgathatsz zenét, ha éppen lemerültél. Ez a prémium fejhallgató mindig melletted lesz, bármerre is visz az utad.

Egyéni kényelem

Kényelemre tervezve. Az állítható fejpánt közepétől induló váz egyedülálló íve olyan illeszkedést tesz lehetővé, mintha csak neked tervezték volna a Solo2 vezeték nélküli fejhallgatót. A lendületes ívű dizájnon egyetlen csavar sem látható. A természetes illeszkedést dönthető fejhallgatókagylók teszik teljessé – ergonomikus kialakításuk a kényelem mellett az optimális hangzást is biztosítja.

  • Vezeték nélküli zenehallgatás iPhone, iPad vagy iPod készülékhez társítva
  • Akár 9 méter hatótávolságú Bluetooth-kapcsolat
  • Finomhangolt akusztika a tiszta, féktelen, kiegyensúlyozott hangzásért
  • 12 óra üzemidejű akkumulátor töltöttségmutatóval
  • Beépített mikrofon és fülrészbe integrált vezérlők a telefonhívások fogadásához és a zenekezeléshez
  • Tartós, kompakt és összehajtható – könnyen hordozható