Borlexikon ár és hasonló termékek
Borlexikon jellemzők
A borfogyasztásnak évezredes kultúrája van Magyarországon. A bor emeli ünnepeink fényét, társasági életünk elmaradhatatlan kelléke. Ám nemcsak folyékony formájában kaphat szerepet asztalunknál, de hétköznapi és ünnepi ételeink ízét is gazdagíthatja, amennyiben a sütés-főzés során alkalmazzuk. Milyen fogásokat, desszerteket, italokat készíthetünk borral?
A sorozatunkban megjelent Borlexikon című könyv mindkét említett kérdésre megadja a választ. Első részében található a tényleges borlexikon, amely ábécé rendbe szedett címszavaival nyújtja számos borral és borászattal kapcsolatos szakkifejezés magyarázatát. A könyv második része egy olyan receptgyűjtemény, amely bor felhasználásával készíthető ételek leírását tartalmazza, segítve ezzel a háziasszonyokat egy-egy külöleges menü összeállításában." (a Kiadó)