Látogatásod során cookie-kat használunk, amelyek segítenek számunkra testreszabott tartalmat és hirdetéseket megjeleníteni, személyes információkat azonban nem tárolnak. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ itt »
A Desszertek című könyv 60 receptet tartalmaz hat fejezetre osztva: Hétköznapok, Ünnepek, Baráti borozások, Apróságok, Divatosak és Klasszikusak. Olvasóink felüthetik, ha hétköznap egy kis házi édességre vágynak, de akkor is, ha ünnepi alkalmakra keresnek különleges süteményt, vagy éppen sós finomságokkal invitálnák borozós-beszélgetős összejövetelre barátaikat. Kekszekből, bonbonokból sosem lehet eleget készíteni, ezért az apróságok külön fejezetet kaptak. Párizsi cukrászdai hangulat fél óra alatt? Nem ördöngősség megvalósítani a divatos szekció világhírű receptjeinek segítségével. Végül, de nem utolsó sorban a családok kedvencei, nagymamáink klasszikus, időtálló süteményei sem maradhattak ki a könyvből. A receptek jelentős részéhez tartoznak tippek, változatok, illetve számos desszerthez pár sornyi érdekesség az adott sütemény eredetéről. A könyvet Praktikák és díszítések címmel egy alapfogásokat, trükköket, díszítő megoldásokat bemutató rész zárja, mely a munkafolyamatokat fázisfotókkal illusztrálja.
Épp nincs olyan üzlet, vagy webáruház a globalplazán, ahol ez a termék kapható. Lent mutatjuk a nagyon hasonló termékeket, nézd meg:
Desszertek - 60 édes és sós... ár és hasonló termékek
Desszertek - 60 édes és sós finomság minden alkalomra jellemzők
A Desszertek című könyv 60 receptet tartalmaz hat fejezetre osztva: Hétköznapok, Ünnepek, Baráti borozások, Apróságok, Divatosak és Klasszikusak. Olvasóink felüthetik, ha hétköznap egy kis házi édességre vágynak, de akkor is, ha ünnepi alkalmakra keresnek különleges süteményt, vagy éppen sós finomságokkal invitálnák borozós-beszélgetős összejövetelre barátaikat. Kekszekből, bonbonokból sosem lehet eleget készíteni, ezért az apróságok külön fejezetet kaptak. Párizsi cukrászdai hangulat fél óra alatt? Nem ördöngősség megvalósítani a divatos szekció világhírű receptjeinek segítségével. Végül, de nem utolsó sorban a családok kedvencei, nagymamáink klasszikus, időtálló süteményei sem maradhattak ki a könyvből. A receptek jelentős részéhez tartoznak tippek, változatok, illetve számos desszerthez pár sornyi érdekesség az adott sütemény eredetéről. A könyvet Praktikák és díszítések címmel egy alapfogásokat, trükköket, díszítő megoldásokat bemutató rész zárja, mely a munkafolyamatokat fázisfotókkal illusztrálja.