Látogatásod során cookie-kat használunk, amelyek segítenek számunkra testreszabott tartalmat és hirdetéseket megjeleníteni, személyes információkat azonban nem tárolnak. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ itt »
Horváth Eszter divatstylist, cukrász, a Sugar! designcukrászdák alapítója. Első, kifejezetten a kezdőknek szóló szakácskönyvében a szerző azt bizonyítja be, hogy a szép és finom desszertek elkészítéséhez nem kell feltétlenül szaktudás. Először az alapokat mutatja be (hogyan készítsünk piskótatésztát, krémeket, önteteket, stb.), majd számos példával azt illusztrálja, hogy ezeket ügyesen kombinálva, színezve, formázva, díszítve hogyan alkothatunk belőlük látványos desszertcsodákat. A könyv célja, hogy bebizonyítsa: némi fantáziával, merészséggel és kísérletezéssel bárki készíthet különleges finomságokat. A játékos és kreatív „desszertkészítő minitanfolyamot” több száz fotó illusztrálja.
Épp nincs olyan üzlet, vagy webáruház a globalplazán, ahol ez a termék kapható. Lent mutatjuk a nagyon hasonló termékeket, nézd meg:
Horváth Eszter divatstylist, cukrász, a Sugar! designcukrászdák alapítója. Első, kifejezetten a kezdőknek szóló szakácskönyvében a szerző azt bizonyítja be, hogy a szép és finom desszertek elkészítéséhez nem kell feltétlenül szaktudás. Először az alapokat mutatja be (hogyan készítsünk piskótatésztát, krémeket, önteteket, stb.), majd számos példával azt illusztrálja, hogy ezeket ügyesen kombinálva, színezve, formázva, díszítve hogyan alkothatunk belőlük látványos desszertcsodákat. A könyv célja, hogy bebizonyítsa: némi fantáziával, merészséggel és kísérletezéssel bárki készíthet különleges finomságokat. A játékos és kreatív „desszertkészítő minitanfolyamot” több száz fotó illusztrálja.