Diétás finomságok zöldségből, gyümölcsből jellemzők

Mindannyian szeretjük a finomságokat, bár közülük jó néhány nem igazán egészséges. E könyv olyan értékeket mutat be, amelyek nemcsak ízletesek, hanem egészségesek is.
Részletek a tartalomból: Milyen diéták esetén ajánlott és mikor ellenjavallt a zöldségek, gyümölcsök bőséges fogyasztása; Nyersen vagy főzve?; Mikor szükséges gyümölcsöt, zöldséget enni?; Miért olyan nehéz elfogadtatni családtagjainkkal (és sokszor saját magunkkal is) az új ételeket?; Hogyan készítsünk csekély szénhidrát- és energiatartalmú édességeket?; Mit egyen az, aki a tejcukorra érzékeny?; Magyaros ízek - egészséges ételek; Receptek a különböző hozzávalókból: tök, pattiszon, cukkini, mángold, újhagyma, csicsóka; Gyümölcslevesek nyers gyümölcsből, befőttből; hideg és meleg zöldséglevesek; új ízek: gyümölcsös és zöldségköretek; húsételek zöldségekkel; gyümölcskenyerek és kalácsok; gyümölcsös desszertek.