Édes meglepetések jellemzők

Karamellák, csokis falatkák, keménycukorkák, nyalókák, grillázsok, bonbonok és cukormassza - a legegyszerűbbtől a legrafináltabb desszertekig Az édességkészítés magasiskolája, avagy bárkiből lehet a cukor művésze Fellebben a fátyol a lélegzetelállító, mennyei ízű és mestercukrászok munkáit idéző édességek titkairól. Kezdő konyhatündérek, gyakorlott háziasszonyok vagy csak az ünnepekkor szorgoskodó édesszájúak egyaránt találnak kedvükre való desszertet ebben a csodás könyvben. - A cukorka és bonbonkészítés alapjai: eszközök, hozzávalók és technikák - Lépésről-lépesre a selyemcukorka nyújtása, trüffelek formázása vagy krémes csokicsészék töltése - Több, mint 50 recept: vajkaramellák, csokis falatkák, keménycukorkák, nyalókák, grillázsok, bonbonok, trüffelek, gyümölcsös és diós édességek, valamint a sokoldalúan felhasználható cukormassza - Mentőötletek arra az estre, ha valami nem sikerülne elsőre - Klasszikus és modernizált nyalánkságok, hagyományos és trendi alapanyagok felhasználásával - Díszítési ötletek, praktikus fogások, dekorációs alapanyagok, hogy a desszertek még csábítóbbak legyenek, és az ajándékozás ne okozzon többé fejtörést. Ennek a könyvnek ott a helye minden édességimádó hobbicukrász konyhájában!