Egészséges egytálételek jellemzők

Mi sem egyszerűbb annál, mint egyetlen edényben megfőzni egy komplett fogást. A kötet 250 könnyedén elkészíthető receptet kínál, amelyek nemcsak ízletesek, de telis-tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Valamennyi étel alacsony zsír- és sótartalmú, és sokat közülük úgy állítottak össze, hogy egymagában gondoskodik az ajánlott napi öt adag zöldség és gyümölcs beviteléről. A tepsiben sült fogások, pecsenyék és töltött húsok mellett az egytálételek változatos formáit kínálja: étvágygerjesztő friss saláták, kiadós levesek, gazdagon megrakott pizzák és szendvicsek, zöldséges és húsos rizottók, kerti sütésre is kiváló grillételek és saslikok, laktató palacsinták, töltött tészták és hasék között válogathat. A receptek mellett ötleteket talál arra vonatkozóan is, hogy egy-egy összetevő megváltoztatásával miként variálhatja az ételeket saját ízlése, vagy épp a hozzávalók szezonja szerint.