ELŐADÁSAINK - METODIC (EGÉSZSÉGES ÉTELEKTÁPLÁLKOZÁSI TÍPUS SZERINT) jellemzők

A táplálkozástudomány mint szakterület egy igen összetett és tág tudományág. Rengeteg információ áll rendelkezésünkre az élemiszerekkel, diétákkal kapcsolatban, mégis folyamatosan új eredmények születnek azzal kapcsolatban, mi az amp;quot;egészséges amp;quot;. A szakembereknek sem egyszerű - a laikus fogyasztókról nem is beszélve - kiigazodni abban az információrengetegben, amit az internetes oldalakról, életmódmagazinokból, médiából hallunk. A Metodic anyagcsere-típus mérés egy olyan forradalmian új, szakmailag alátámasztott módszer, ami pont ebben nyújt segítséget. Egy orvostechnikai mérőeszköz segítségével feltérképezhető a szervezet egyedi sajátosságai és az alapján az is, hogy személyre szabottan mire van szüksége a testnek. Ezzel a receptkönyvvel abban adunk segítséget, ötletet és kedvet, hogy a különböző típusoknak milyen ételek megfelelőek és azokat hogyan készítse el. Az ételek ínycsiklandozó fotói a legjobb bizonyítékai annak, hogy egészséges, jó minőségű alapanyagokból készülő ételek is le