Érzelmek fogságában - Hangoskönyv (CD) jellemzők

Maggie Campbell és Nicholas O'Brian két szomszédos farmon nő fel Montanában. A férfi az állatorvosi egyetem elvégzése után Seattle-ben telepszik le feleségével, Kate-tel és kislányával, Rebeccával. Boldogságuknak szörnyű tragédia vet véget: egy autóbaleseten Kate meghal, az ötéves Rebeca pedig tolószékbe kényszerül. Az elkeseredett férfi úgy dönt, visszaköltözik a farmra a szüleihez.
Maggie alig tizenhét évesen Minneapolisba költözik, hogy kiszabaduljon szigorú nagyapja felügyelete alól. Sokáig táncosnőként keresi a kenyerét, majd pincérnőként próbál boldogulni, később egy mosodában dolgozik. Sőt, amikor komoly pénzzavarba kerül, nem utasítja vissza a Playboy ajánlatát sem. Aztán egy idős lelkész segítségével munkát kap a St. Clemens árvaházban, és végre szakíthat eddigi életével. Nagyapja halála után hazautazik, hogy megmentse az örökségét.
Maggie és Nicholas találkozása sorsszerű. A férfi szíve lángra lobban a rendkívül vonzó és életvidám lány iránt, akit Rebecca is hamar megkedvel. Már éppen meg akarja kérni Maggie kezét, amikor egyik szomszédja merő rosszindulatból feltárja előtte a lány múltját.
Maggie úgy érzi, Nicholas a nagy Ő, akire egész életében várt. Amikor Morrison megzsarolja, abban a biztos tudatban utasítja el az ajánlatát, hogy Nicholas szereti őt, és megbocsát neki. Ám csalódnia kell: a férfi azonnal szakít vele, sőt, kislányát is eltiltja tőle.
Sikerül-e tisztázniuk a félreértéseket? Képesek-e küzdeni a szerelmükért, félretéve büszkeségét és sértettségét?