Fibaro - Mozgásérzékelő/Multiszenzor jellemzők

Egy modern forma, makulátlan fehérbe öltöztetve mindössze, 44 milliméteres átmérővel.

A FIBARO Mozgásérzékelő/Multiszenzort akkumulátor üzemelteti, így nincs szüksége kábelekre. Kis méretének köszönhetően bárhová helyezheted – akár a falra vagy a plafonra. Ha később meggondolod magad, bármikor áthelyezheted.

a FIBARO mérnökei technológiai áttörést értek el, melynek köszönhetően létrejött ez az apró és gyönyörű szenzor.

A FIBARO Mozgásérzékelő/Multiszenzor képes kapcsolatba lépni az okos otthon többi berendezésével, és képes komplikált műveletek végrehajtására.

A mozgás érzékelése mellett, a szenzor képes a hőmérsékletet és a fényerőt is érzékelni. A beépített gyorsulásmérőnek köszönhetően észlel bármilyen helyváltoztatást.

Mozgásérzékelő
Fényérzékelő szenzor
Hőmérsékletérzékelő
Gyorsulásmérő

Készítettünk egy olyan különleges FIBARO Mozgásérzékelő/Multiszenzor szériát, mely kompatibilis az Apple HomeKit-tel. Az eszközök a sztenderd minden funkciójával rendelkezik, melyek a FIBARO rendszer részét képezik.

Amint mozgást érzékel, a szenzor a hőmérséklethez igazítja színét.

A FIBARO Mozgásérzékelő/Multiszenzor otthonod mindig éber őre, vigyáz a családodra és értékeidre a nap 24 órájában.

A szenzor érzékeli a szobában lévő fény erősségét, és a lámpákat dinamikusan a természetes fényhez hangolja. A rendszer megtalálja az összes lakó számára tökéletes fényerőt, és segít az energiamegtakarításban.

A FIBARO Mozgásérzékelő/Multiszenzor minden reggelt egyedivé tesz. Amint felkelsz, a szenzor életre kelti az egész házat.

A fényerő mérésével, a FIBARO Mozgásérzékelő/Multiszenzor igényeidhez megfelelően állítja be a világítást. Segít energiát megtakarítani, és hozzájárul az egész család kényelméhez.

A szenzor érzékenységét te állíthatod be, saját igényeidnek megfelelően. Ha szeretnéd, a szenzor nem veszi figyelembe a kis állatok mozgását.

Az okostelefonod segítségével bárhonnan könnyedén iránythatod a szenzort.