Fitbit Charge - kicsi - szürke jellemzők

Élj aktívabban. Töltődj fel.
A Charge segít a több mozgáshoz szükséges motivációban. Méri az egész napos aktivitásodat, a megtett lépéseket és távolságot, az elégetett kalóriákat, a leküzdött emeleteket és az aktivitással töltött perceket.

Fejlődés valós időben.
A Charge folyamatosan képes minden történésről visszajelzést adni – közvetlenül a csuklódon a nagy fényerejű OLED-kijelzőnek köszönhetően. Ráadásul kategóriájában páratlan, 7-10 napos akkumulátoridőt nyújt. Így bármikor elérheted a céljaidat, független attól, hogy mit hoz az elkövetkező hét.

Készen áll a hívásokra.
A Caller ID funkciónak köszönhetően a Charge képes megmutatni ki hív ha a közelben van a telefonod – így elkerülve a szükségtelen figyelemeltereléseket.

Jó éjszakát, aludj jól.
Aludj és élj jobban a Charge alvásmonitorozó funkciói segítségével. Automatikusan figyelemmel követi az alvási ciklusaidat éjszaka, majd az összegyűjtött adatokat könnyedén értelmezhető formátumban jeleníti meg. A reggeli kelést pedig megkönnyíti a halk, vibráló ébresztőfunkció.

Kövesd a fejlődésed.
A Charge automatikusan és vezetékek nélkül szinkronizálja az összegyűjtött adatokat több mint 120 kompatibilis okostelefonnal. Folyamatosan, akár útközben is figyelemmel kísérheted a fejlődésedet a részletes és átlátható diagramok segítségével, így könnyebben megértheted a különböző folyamatokat.