Fitbit - Surge nagy - Fekete jellemzők

Tervezd meg a saját útvonalad és kövesd GPS-szel.

A Surge segítségével magad előtt látod a megtett időt, távolságot és tempót, összegezd és rendszerezd az edzésed minden egyes részletét.

Üldözd a szenvedélyed.

Maximalizáld a tréninget, kövesd az elégetett kalóriák mennyiségét és a szívritmusodat. Az állandó mérésnek köszönhetően lesz összehasonlítási alapod, és nem kell többet találgatnod.

Az élet mozgásban – az adatok a kijelzőn

A nyolcszenzoros technológiának és a hosszú akkumulátor élettartamnak köszönhetően nem kell megszakítanod az edzésed, váltogathatod őket, miközben azonnal bejönnek az adatok.

Kövesd, lásd, csináld.

A multi-sport funkciónak kösöznhetően bármilyen edzéstípust mérhetsz, legyen az futás, kerékpározás, kardió vagy egyéb edzés, bármikor össze tudod hasonlítani a teljesítményedet.

Ne csak erősebben, de okosabban is edz.

Az okosórák fejlesztéseit követve, a Surge-nek hála az üzenetek és értesítések egész nap bejönnek, miközben a zenehallgatásról sem kell lemondanod. Motiváció és felkészülés jól megfér egymás mellett.

Mérhető alvás, minőségi adatok.

Teljesíts napközben jobban úgy, hogy a legtöbbet hozod ki az estéből. Automatikusan követi, hogy mennyit és milyen mélyen aludtál, az adatokat pedig szinkronizálja a telefonoddal vagy a számítógépeddel, így diagramokba rendezve láthatod, hogy hogyan is alszol. A néma ébresztő funkció pedig fel is ébreszt, amikor kelned kell.

Lásd, hogyan teljesítesz, majd csináld jobban.

Automatikus vezetékmentes szinkronizálás a telefonoddal vagy a számítógépeddel, így a részletes adatokhoz bárhol hozzáférhetsz, könnyen nyomon követheted a fejlődésed.