Grillezés jellemzők

A grillezés, mely méltán örvend egyre növekvő népszerűségnek, több mint csupán nyári szórakozás: a modern konyha eszközeinek köszönhetően ma már egész évben hódolhatunk örömeinek. A rostonsült finomságok garantálják a parti hangulatát. S mivel könnyen és gyorsan elkészíthetők, több időnk marad élvezni vendégeink társaságát.
Fontos, hogy a menü változatos legyen. Ehhez ad segítséget könyvünk, melyben minden ízlésnek megfelelő, fantáziadús recepteket osztunk meg Önökkel - legyen szó akár nyárson sült húsokról, különleges szűzérmékről vagy pecsenyékről, sült halról, töltött paradicsomról vagy parázsban sült zöldségekről.
Hogy a grillparti vagy a piknik felejthetetlen élményt nyújtson, fantasztikus grill- és lávaköves recepteket, változatos mártásokat, mártogatókat és köreteket mutatunk be, sőt egy külön fejezetben komplett menüsorokat is ajánlunk. Egy, az alapanyagokat részletesen ismertető fejezet, a minden recept mellett megtalálható nagy fényképek, valamint az elkészítés egyes lépéseit bemutató több mint 100 színes fotó segítségével szinte gyerekjáték lesz a grillezés.