GYOMKONYHA jellemzők

Nap mint nap elhaladunk mellettük, mégsem ismerjük őket, sokan gazként tekintenek rájuk, mert beterítik a kertjüket, nem hagyva levegőt a frissen vetett fűnek. Figyelemre sem méltatjuk vagy éppen megszabadulunk tőlük, pedig a vadnövények többsége ehető. A cickafark, a kövér porcsin, a libaparéj, a csalánfélék gyógyhatásokban, vitaminokban és értékes nyomelemekben gazdag gyomok, melyeket kis mennyiségben vagy fűszerként fogyasztva új ízeket varázsolhatunk asztalunkra.Napjainkra egyre fontosabb az egészséges táplálkozás, ehhez járul hozzá a gyomkonyha könyv, amelyben megismerhetik az olvasók a természetben megtalálható kincseket. A szerzőnek, Radics Lászlónak két hobbija van, a gyomnövények és a konyhaművészet, ebből kap ízelítőt a kedves Olvasó. A természetes táplálkozáshoz való visszatérés az egészséges életmódra való törekvés fontos tényezője az egész világon, így hazánkban is. Ezt az értékálló tudást szeretnénk elősegíteni könyvünkkel. Megkíséreljük bemutatni környezetünk 29 vadon te