Hogyan váljunk házi istennőkké jellemzők

Nigella legújabb könyve segítségével visszahozza mindannyiunk életébe a régi idők konyhájának meghitt, családias hangulatát. A kötet a süteményekről -és általában véve a sütésről- szól ugyan, ám mégsem tekinthető hagyományos értelemben vett szakácskönyvnek.
Olykor-olykor mindenkinek elege van a túlzsúfolt és túlfeszített életből, az állandó kapkodásból-rohanásból. Ilyenkor nem vágyunk másra, mint hogy virágos kötényünket magunk elé kötve, valódi házi istennőként tündököljünk, akit lágyan körülleng a frissen sült sütemény fűszeres illata. Végül büszkén és boldogan bezsebelhetjük családunk és barátaink elismerő pillantásait...
Nigella valójában nem arra ad receptet, hogyan váljunk házi istennővé, sokkal inkább arra, hogyan érezzük magunkat annak. Bebizonyítja, hogy nem is akkora ördöngösség egy tálcányi muffint, vagy akár egy szülinapi tortát megsütni. Aztán pedig micsoda siker és öröm koronázza erőfeszítéseinket!
Végre egy szakácskönyv, melynek írója megérti minden aggodalmunkat és szorongásunkat. Önbizalmat ön belénk és lángra lobbantja képzeletünket, visszacsempészve így konyhánkba a sütemények, torták, pudingok, kenyerek és muffinok ízét és illatát.