iBaby - Air - Audio bébimonitor & levegő tiszító jellemzők

Tiszta levegő a babának

Az iBaby Air érzékeli a levegőben lévő allergéneket és káros VOC-anyagokat (illékony szerves vegyületeket), mint például a szén-monoxid, a metán vagy az alkohol. Az értesítés elküldésével egyidőben negatív ionok kibocsátásával azonnal megkezdi a levegő tisztítását.

Figyelj, beszélj és játssz le zenéket!

A kétirányú audió-rendszer használható babafigyelőként, WiFi-hangszóróként, vagy zenelejátszóként. Halld meg, ha a baba megszólal és felsír, és nyugtasd meg a hangoddal vagy a kedvenc altatójával.

Korlátlan számú monitor és felhasználó

A iBaby Air monitorhoz korlátlan számú felhasználó csatlakozhat, akik láthatják az adatokat és az értesítéseket. Az iBaby Care App-pel korlátlan számú monitort csatlakoztathatsz egy rendszerbe.

Tippek a levegő minőségének javításáért

A levegő optimalizálásának érdekében az iBaby Air a környezetnek megfelelő életmód tanácsokat ad. Ez lehet egy olyan egyszerű tipp, mint egy sima szellőztetés, egy virág beszerzése, vagy bizonyos termékek használatának mellőzése.

Személyes levegő-adatbázis

Az iBaby Air-rel digitális grafikonokkal követheted nyomon a VOC-adatokat, a hőmérsékletet és a páratartalmat, majd ezeket a grafikonokat összehasonlíthatod a környékeden, vagy akár a világ másik pontján élő szülők adataival.

Termékjellemzők:

Észleli és eltávolítja az allergéneket és a káros méreganyagokat

Kétirányú bébimonitor rendszer

Hőmérséklet és páratartalom figyelés

Okos éjjeli fény

Testre szabható levegőminőségi értesítések

Nincs szükség szűrőtisztításra vagy cserére

iSTYLE Apple Premium Reseller további termékek

Laut - OMBRE iPhone 7 tok - Kék Laut Laut - OMBRE iPhone 7 tok - Kék 7 900 Ft iSTYLE Apple Premium Reseller A bolthoz Info
iPad Wi-Fi 32GB - Ezüst APPLE iPad Wi-Fi 32GB - Ezüst 132 900 Ft iSTYLE Apple Premium Reseller A bolthoz Info
iPad Wi-Fi 128GB - Arany APPLE iPad Wi-Fi 128GB - Arany 169 900 Ft iSTYLE Apple Premium Reseller A bolthoz Info
Apple - iPhone 7 Plus bőrtok - Azúrkék APPLE Apple - iPhone 7 Plus bőrtok - Azúrkék 17 900 Ft iSTYLE Apple Premium Reseller A bolthoz Info
Apple - HDMI kábel (1.8 m) APPLE Apple - HDMI kábel (1.8 m) 7 900 Ft iSTYLE Apple Premium Reseller A bolthoz Info