iLuv MobiSeal 2 - Fekete jellemzők

Tölts okosabban, tölts gyorsabban

Az okostelefonoknak, tableteknek és egyéb eszközöknek eltrérő töltési igényeik vannak. Egy töltő, ami villámgyorsan feltölt egy telefont, lehet, hogy lassú lesz egy tabletnél. Az okos töltési technológiának köszönhetően a MobiSeal® 2 minden készüléket maximális sebességen tölt. A MobiSeal® 2 érzékelli a csatlakoztatott eszköz típusát, és annak megfelelően állítja be a töltési paramétereket. Csak dugb be az USB-t és máris indul a töltés!

Tölts egyszerre két készüléket

Ha több mobilod is van, akkor számodra a MobiSeal® 2 az ideális választás: két USB csatlakozójával két eszközt tölthetsz egy időben, így egyrészt időt spórolsz, másrészt nem kell két külön töltővel bajlódnod.

Gyorstöltés

Töltsd fel mobil-eszközeidet, akárhol is vagy. A MobiSeal® 2 3.4 A-es (17 Wattos) energiájával villámgyorsan töltheted fel kütyüjeid.

Kompatibilis Androiddal és Apple-lel is

Mindegy, milyen telefonod van, a MobiSeal® 2-vel kényelmesen feltöltheted: akár Androidos, akár Apple. Hatékony és praktikus – bármilyen telefonod is van, csak dugd be és már töltheted is.

 Biztonságra tervezve

A speciális áramkörök meggátolják a túltöltést, a túlmelegedést és a csatlakoztatott készülék károsodását, hogy mindig biztonságosan tölthesd eszközeid.

iSTYLE Apple Premium Reseller további termékek