iOttie - Easy One Touch 3 univerzális autós állvány jellemzők

Az Easy One Touch 3 újratervezett teleszkópos karja akár 5 hüvelykre is kinyúlik, így a olyan szögbe állíthatod, ami számodra a legkényelmesebb. A kar stabil és ellenálló, így nem kell tartanod a rázkódásoktól. A talapzat állítható és több irányba (föl, le, jobbra, balra) mozgatható. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy szabadon maradjanak az eszköz alsó csatlakozói és kábelei is. Állítsd a neked megfelelő tökéletes pozícióba az autós tartót.

Mint mindig, az Easy One Touch 3 is az erős iOttie ragasztós gélpaddal érkezik, ami könnyen újrahasználható, áthelyezhető. Csak öblítsd le, tisztítsd le vízzel, szárítsd meg, és már újra is használhatod. 2,3 és 3,5 hüvelyk szélesség közötti telefonokat tud befogadni, ami azt jelenti, hogy az iPhone 5 és az iPhone 6s Plus között minden belefér, de természetesen más okostelefonokkal is ugyanolyan kompatibilis. Tokkal együtt. Így te magabiztosan csak a vezetéssel foglalkozhatsz, az eszközödet biztonságosan tartja az iOttie Easy One Touch 3.

  • Fejlett Easy One Touch állványrendszer: zárás és nyitás egy gombnyomással
  • Kompakt, új dizájn
  • Gélpad tapadókorong, szinte bármilyen felületre biztonságosan felragasztható, mégis könnyen levehető. Műszerfalra is rögzíthető kiegészítő darab
  • Teleszkópos kar, amivel 1 hüvelykkel közelebbről is nézheted a készülékedet
  • Kompatibilitás: 2,3 – 3,5 hüvelyk széles eszközök befogadására képes