Jamie Magazin - 2015/2. jellemzők

A kiadvány tartalma:
- Veteményvezér - A rebarbara csodás növény, sokoldalúságát mindenki imádja
- Interjú - Gok Wan stylist átváltoztató tv-műsorát itthon is sokan néztük, de azt tudta róla, hogy a konyhában is sztár?
- Olvasnivaló - Dübörög a kerthelyiségszezon, ezúttal a budai Vár teraszaira látogatunk
- Isztambul - Ahol összeér Európa és Ázsia, évezredes hagyományok és modernitás, víz és szárazföld, ezen a helyen valóban izgalmas dolgokat láthatunk
- Koktél - Virágos, gyümölcsös koktélcsodákkal ünnepeljük a tavaszt
- Török örömök - Hihetetlenül sokszínű a török konyha. De szerencsénk van, ugyanis mi, magyarok már sok fortélyt ismerünk is
- Gyereksarok - Sült zöldségek a gyerekekkel, ráadásul rázva, nem keverve
- Kóstoló - Májusi hírek, újdonságok
- Fizess elő - Rendeld házhoz Jamie-t! Most pénzt és idő takaríthatsz meg
- Klasszikus - Pad thai, imádjuk mindenhogyan, most a garnélás-tofus változatot mutatjuk
- Konyhai jegyzet - Hasznos tudnivalók, az is kiderül, hány gramm egy evőkanál
- Főzz meg! - Kóstolj meg egy igazi vendégváró batyut, készíts rákos gyozát!
Receptek
- Menj le spárgába - A spárga sokak kedvence, és végre szezonja van. Mutatunk négy receptet, kizárólag spárgarajongóknak
- Mautner Zsófi rovata - Ebben a hónapban Anh Tuan Zsófi beszélgetőtársa. Tuah sikeres divattervező, aki nemrét nyitott egy vietnami éttermet
- Jamie és Lau séf - Régi barátság fűzi össze őket; ráadásul a Lau család évtizedek óta a legjobb katonai ételeket kínálja
- Keleti kikelet - Jamie az Instagramon intézett felhívást keleti street food receptekről követőihez
- Tészta szívvel - A londoni Koya Bar fantasztikus séfje avat be titkaiba
- Házhoz szállítás - Jó buli a kajarendelés, de próbáld ki, milyen szuper otthon megfőzni!
- Süss mindenkinek! - Azok kedvéért, akik száműzték étrendjükből a glutént, mentes sütirecepteket mutatunk
- A nyugalom teája - A gyönyörű desszertek egyben különlegesek is, hiszen mindben fontos alkotóelem a tea
- Török örömök - Hihetetlenül sokszínű a török konyha. De szerencsénk van, ugyanis mi, magyarok már sok fortélyt ismerünk is
- Hétköznapokra - A hét minden napjára a legjobb gyors és egyszerű ételek