Látogatásod során cookie-kat használunk, amelyek segítenek számunkra testreszabott tartalmat és hirdetéseket megjeleníteni, személyes információkat azonban nem tárolnak. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ itt »
Manapság nagyon nehéz finom kenyeret találni. Ha szenvedélyesen szeretjük a kenyeret, vagy szeretünk sütni, de nincs elegendő időnk, akkor egy kenyérsütő gép segítségével kiváló kenyereket és süteményeket készíthetünk otthon. A Kreatív konyha sorozat most egy könnyen követhető receptekkel teli, aprólékos útmutatókkal és étvágygerjesztő fényképekkel illusztrált szakácskönyvet kínál a kenyérimádók számára. Jól jönne valami édes a vasárnapi reggelihez? Próbáljuk ki a diós-karamellás csigát vagy az ízletes Saint Tropez-i süteményt. Netán a teljes kiőrlésű kenyér a család kedvence? Akkor kóstoljuk meg a magos kenyeret vagy a sárgarépás magos cipót mazsolával. Mindezek mellett egy kis olasz hangulatot is a konyhába csempészhetünk a calzone, a pizza vagy a fűszeres focaccia elkészítésével. Ez a receptkönyv nem csupán az újoncokat, de a tapasztalt szakácsokat is fellelkesíti!
Épp nincs olyan üzlet, vagy webáruház a globalplazán, ahol ez a termék kapható. Lent mutatjuk a nagyon hasonló termékeket, nézd meg:
Manapság nagyon nehéz finom kenyeret találni. Ha szenvedélyesen szeretjük a kenyeret, vagy szeretünk sütni, de nincs elegendő időnk, akkor egy kenyérsütő gép segítségével kiváló kenyereket és süteményeket készíthetünk otthon. A Kreatív konyha sorozat most egy könnyen követhető receptekkel teli, aprólékos útmutatókkal és étvágygerjesztő fényképekkel illusztrált szakácskönyvet kínál a kenyérimádók számára. Jól jönne valami édes a vasárnapi reggelihez? Próbáljuk ki a diós-karamellás csigát vagy az ízletes Saint Tropez-i süteményt. Netán a teljes kiőrlésű kenyér a család kedvence? Akkor kóstoljuk meg a magos kenyeret vagy a sárgarépás magos cipót mazsolával. Mindezek mellett egy kis olasz hangulatot is a konyhába csempészhetünk a calzone, a pizza vagy a fűszeres focaccia elkészítésével. Ez a receptkönyv nem csupán az újoncokat, de a tapasztalt szakácsokat is fellelkesíti!