Kenyérvarázs jellemzők

Jó érzés a frissen sülő kenyér illatára ébredni! Itt a lehetőség: ez az élmény az Ön számára is a mindennapok része lehet! Könyvünkben részletes leírást adunk az ismert és új gabonafélékről, a különböző típusú lisztekről, arról, mi is történik a kenyérkészítési folyamat során, mire érdemes odafigyelni még azoknak is, akik már megsütötték első kenyereiket. Hasznos információkat kapnak mindazok, akik még csak most ismerkednek a kenyérsütés rejtelmeivel - akár kenyérsütő géppel, akár hagyományos sütéssel. A recepteket sok képpel illusztráltuk, hogy mindenki el tudja képzelni, milyen kenyeret fog néhány óra múlva kiszedni sütőjéből. A kenyerek egy része a már jól ismert és közkedvelt Kenyérvarázs termékekkel készült, de megtalálhatók a hagyományos hozzávalókkal sütött, valamint a lisztérzékenyek számára is fogyasztható pékáruk receptjei is.