Keresztszemes motívumok: Babák és gyermekek jellemzők

"Egy kisbaba születése a családban remek okot ad arra, hogy a keresztszemes hímzés iránti szenvedélyünknek hódoljunk. Ezért számos olyan ötletet gyűjtöttem össze e könyvben, melyek segítenek nekünk megünnepelni nem csak a kis jövevény megérkezését, hanem a gyermek életének első csodálatos éveit is.
A kötetben olyan mintákat találhat, melyekkel emlékezetessé teheti a pici érkezését - a játékmackóktól a bohócokig temérdek motívumot fedezhet fel, míg az ábécé betűivel gyönyörű névtáblákat is készíthet.
Kisfiúk és kislányok számára egyaránt találat itt mintákat, az autóktól a dinoszauruszokig, valamint a pillangóktól a sütikig. Számos olyan motívum szerepel a könyvben, melyek segítségével kidekorálhatja a kicsi babaszobáját. Használja a mintákat vicces üdvözlőkártyák készítésére, vagy varázsoljon élénk mintákat a pelenkázótáskára, az ágyneműre és a ruhadarabokra. Hímezzen egyedi párnákat vagy öltse az egyik gyönyörű szélmintát egy Aida hímezhető alapra, és díszítse fel vele a törülközőket vagy a gyerekszoba függönyeit. Remélem, hogy legalább akkora örömüket lelik majd a hímzésben, mint amekkora örömöt én éreztem a minták megtervezése során. Kellemes hímzést kívánok!" - Maria Diaz