Kiliki a Földön 1. (virtuális melléklettel) jellemzők

Tankönyvsorozatunk első kötetét elsősorban 7-11 éveseknek ajánljuk, akik még kezdők, és heti 2-3 órában tanulnak magyarul.
A Kiliki nevű űrlényről szóló kerettörténet a tananyagot a gyerekek számára érdekessé és könnyen tanulhatóvá teszi, miközben biztos nyelvtani, lexikai alapot nyújt és arányosan fejleszti a négy alapkészséget (beszéd, beszédértés, írás, olvasás), amely lehetővé teszi a nyelvtudás további bővítését.
Az oktatócsomag részei
Tankönyv - Kiliki kalandjai tíz leckében: képregényszerű olvasmányok, egy-egy téma és a hozzá tartozó nyelvtan, miniszótárral és sok feladattal a szókincs és az új nyelvtan változatos gyakorlására, a hallás utáni értés, a szóbeli és írásbeli kifejezőképesség fejlesztésére, a helyes magyar beszéd elsajátítására
Hanganyag - az olvasmányok szövegével, valamint értést és beszédet fejlesztő gyakorlatokkal, mely a www.akademiaikiado.hu weboldalról (a virtuális melléklet menüpontban) a kötetben található egyedi kód segítségével tölthető le.
Tanári csomag - Tanári kézikönyv és Megoldások: a tanári munka megkönnyítésére; Melléklet: az órák színesebbé tételéhez, kivágható és sokszorosítható kiegészítő anyagokkal és játékokkal