Kilófaló népi ételek jellemzők

Az elfeledett vagy talán a mai korosztály számára teljesen ismeretlen, ízletes, azonban rendkívül kalóriadús népi étkeket alakítja át Szoó Judit, hogy egyikünk asztaláról se hiányozhassanak nagymamáink régi, szeretett ízei egészséges köntösbe bugyolálva. Megtudhatjuk hát, hogyan készüljön kilófaló módra a dödölle, a csúsztatott palacsinta, az ördögpirula vagy a máglyarakás. Judit továbbra is nagy gondot fordít arra, hogy a boltban megvásárolt késztermékeket otthon, tartósítószer-mentesen, csökkentett energia- és szénhidráttartalommal mi magunk is elkészíthessük. Nincs más hátra, mint nekiveselkedni, merthogy most már senkinek sem kell lemondania a mogyorós csokiról vagy a törökmézről, de ehetünk halvát, sőt disznósajtot is!