Konyhakerti mindentudó jellemzők

A konyhakerti növények termesztése nem nehéz, és nincs szükségünk különösebben nagy területre, hogy bőséges terméshez jussunk. A legfontosabb, hogy eredményes legyen a munkánk, amelynek gyümölcsét biztonsággal fogyaszthatjuk függetlenül attól, hogy a kártevőkkel és betegségekkel szemben a szigorúan vett biológiai módszerekkel védekezünk, vagy alkalmanként használunk gondosan megválogatott vegyszereket is. A könyv mindkét írója nagy tudású kertész, akik másféle szempontból közelítik meg a problémát. Fern Marchall Bradley kizárólag organikus módszereket használ, míg Jane Courtier sokkal rugalmasabb, bár ő is egészségcentrikus környezetvédő. A Konyhakerti mindentudó megmutatja, hogyan létesítsünk bőven termő házi konyhakertet, figyelembe véve az ízlésünket, szükségleteinket és céljainkat.