Konyhatündérképző - Izgalmas fogások gyorsan és egyszerűen jellemzők

Mit jelent az, hogy csipetnyi só? A főzés iránt érdeklődő, de konyhai terepen még kezdőnek számító emberek gyakori kérdése ez, hiszen honnan tudhatnánk elsajátítani a sütés-főzés alapjait, ha nem vagyunk jártasak az ilyesmiben? Az Ízbolygó gasztroblog szerzője - Nagy Tünde - ezért is írta meg második szakácskönyvét, melyben olyan ételeket gyűjtött össze, amit még a legkezdőbb kuktajelöltek is pár lépésben elkészíthetnek. Nem csak a levesek, húsok, ízletes zöldséges- és egyéb egytálételek elkészítésének fortélyait ismerheti meg az olvasó, de a süteménysütés, piskótakészítés és az ismertebb tészták titkaira is fény derül, hiszen főzni egyszerűen jó! Olyan élmény, amit kár kihagyni bárkinek is!