Kristálygyógyító jellemzők

A kristályok és az ásványok szerkezetükben a föld, a víz, a tűz és a levegő elemét is tartalmazzák, és így mintegy magának a Földanyának a DNS-ét alkotják. Képesek elősegíteni az emberiség spirituális fejlődését, mert az idő és a tér adathordozói. Parányi "erőművekként" vagy "könyvtárakként" jutnak el hozzánk, várva, hogy egy újabb intelligencia - mely képes ráhangolódni a beléjük foglalt érzékeny energiákra - hozzájuk férjen. Amikor tudatosságunk odáig fejlődik, hogy úgy tudunk "olvasni" a kristályok alapszövetében, mint egy számítógép apró memória chipjeiben, akkor képesek leszünk visszanyerni a bennük tárolt információkat.
E kötet közérthető nyelven magyarázza el a kristálygyógyítás rejtelmeit. A szerző több mint húsz éve dolgozik ezen a területen, s most a homályos szakkifejezések buktatói nélkül osztja meg velünk tudását és ismereteit.
A témakör újszerű szemléletmódja kezdőknek és gyakorló szakembereknek egyaránt tanáccsal és tanítással szolgál. A szerző felfedezőútra viszi olvasóját, egy kristály kiválasztásától egészen annak a kapcsolatnak a megértéséig, amely a kristályt az univerzum energiáihoz fűzi. A kötet a színes illusztrációk mellett a betegségek betűrendes felsorolását is tartalmazza a legmegfelelőbb kristálygyógymóddal egyetemben, továbbá felbecsülhetetlen értékű útmutatást ad a legszélesebb körben használt kristályokról, eszközökről és konfigurációkról.