LaCie d2 Quadra USB 3.0 - 4TB jellemzők

  • Univerzális kapcsolat és kompatibilitás
  • Professzionális szint: akár 5 Gb/s adatátvitel, 7200 RPM
  • Spórolj helyet: rakásolható és rack-be szerelhető opció
  • Fejlett, energiatakarékos üzemmódok
  • Dizájn: Neil Poulton

A professzionális választás, ha számít a teljesítmény és a megbízhatóság

Az új, akár 5 Gb/s adatávitelt lehetővé tevő USB 3.0 és az akár 5 TB-os méret a professzionális felhasználók ideális eszközévé teszi a LaCie d2 Quadrát. Gyorsaság, nagy tárhely, 7200 RPM minimum és 32 MB cache – még a legintenzívebb használat során is magas teljesítményt fog nyújtani.

Platformokon átívelő teljesítmény

A d2 Quadra az USB 3.0-ás és két FireWire 800 csatlakozóval tökéletesen alkalmas a sorba kötéshez, de így is kompatibilis marad az eSATA 3 Gb/s, USB 2.0 és FireWire 400 portokkal. Az univerzális kapcsolódás miatt nem kell amiatt aggódnod, hogy hogyan készíts vagy tölts vissza biztonsági mentéseket a munkaállomásaidhoz.

Gyakorlatias, felhasználóközpontú kialakítás és tulajdonságok

A LaCie Desktop Manager▲gyors parancsikonjával egyszerűen megnyithatod az adathordozót kezelő programot, ahol egy kattintással kíméletes üzemmódba kapcsolhatod azt (eco mode). Az elöl elhelyezett két LED kijelző pedig egy pillantás alatt tájékoztat téged a hordozó állapotáról. Az eszközhöz jár a Genie® Backup Assistant és az Intego® Backup Assistant, amivel akár Macre, akár Windowsra könnyen vissza tudod állítani az adataidat.

Dizájban is tökéletes választás

A d2 Quadra egyedi kialakítása széles körben tiszteletet vívott ki az iparágban. A ventillátor nélküli alumínium borítás egyszerre jelent csendet és tisztaságot. Elhelyezheted állítva, de rack-be is rakhatod. Remek megoldás bármilyen munkakörnyezetbe. Egy kattintással energiatakarékos üzemmódba kapcsolhatod.