LaCie - HardDrive 500GB Porsche Design - USB3.0 külső merevlemez jellemzők

A tökéletes vegyülete a kinézetnek és a teljesítménynek
A LaCie Porsche Design Mobile Drive több egy olyan eszköznél, amin csak a fájlaidat tárolod - ez a meghajtó a világ egyik vezető formatervező cége, és a LaCie közös terméke. A LaCie Mobile Drive-ban kombinálva van a sebesség, a kinézet, és a technológia, hogy egy teljesen új típusú eszköz szülessen.

Gyorsíts az USB 3.0 segítségével
A LaCie Mobile Drive USB 3.0-s interfésze segítségével minden eddiginél gyorsabban tudod feltölteni a fájlaidat - egy 700MB-os videófájlt körübelül 7 másodperc alatt. Rámentheted a fotóidat, hordozhatod a zenéidet, filmeidet, vagy csak legyél biztos benne, hogy az adataid biztonságban vannak. Az USB 3.0 segítségével a lehetőségek végtelenek.

Erős, tartós, alumínium
A Porsche formatervezése mindenkinek ismerős a kifinomult, időtálló formatervezésidől, és a LaCie Mobile Drive ez alól sem kivétel. A 3mm vastag alumínium burkolat, ami körbeveszi a meghajtót biztosítja, hogy a merevlemez tökéletes biztonságban van.

Automatikus biztonsági mentés
Könnyen beállítható, automatikus biztonsági mentés Mac, és PC gépek számára.

Jelszavas védelem
A LaCie Private-Public beépített szoftverrel könnyű biztonságban tartani az adataidat, bárhová is mész.

40%-os energiatakarékosság
Az automaatikus Eco mód 40%-al is csökkentheti a LaCie Drive energiafogyasztását, megnövelve az akkumulátoros élettartamot.