LaCie Porsche Design Desktop Drive USB3.0 - 4TB jellemzők

A tökéletes vegyülete a kinézetnek és a teljesítménynek

A LaCie Porsche Design Mobile Drive több egy olyan eszköznél, amin csak a fájlaidat tárolod - ez a meghajtó a világ egyik vezető formatervező cége, és a LaCie közös terméke. A LaCie Mobile Drive-ban kombinálva van a sebesség, a kinézet, és a technológia, hogy egy teljesen új típusú eszköz szülessen. A merevlemez kapacitása és az USB 3.0 lehetővé teszi, hogy bármilyen fájlt gyorsan másolj át. Kifinomult LED kijelző mutatja az áramellátást.

Gyorsíts az USB 3.0 segítségével

A LaCie Desktop Drive USB 3.0-s interfésze segítségével minden eddiginél gyorsabban tudod feltölteni a fájlaidat - egy 700MB-os videófájlt körübelül 7 másodperc alatt. Rámentheted a fotóidat, hordozhatod a zenéidet, filmeidet, vagy csak legyél biztos benne, hogy az adataid biztonságban vannak. Az USB 3.0 segítségével a lehetőségek végtelenek.

Erős, tartós, alumínium

A Porsche formatervezése mindenkinek ismerős a kifinomult, időtálló formatervezésidől, és a LaCie Desktop Drive ez alól sem kivétel. Az 5mm vastag alumínium burkolat, ami körbeveszi a meghajtót, biztosítja, hogy a merevlemez tökéletes biztonságban van. Forma és funkció tökéletes kombinációja: biztonságos és jól és néz ki az asztalodon.

Automatikus biztonsági mentés
Könnyen beállítható, automatikus biztonsági mentés Mac, és PC gépek számára.

Jelszavas védelem
A LaCie Private-Public beépített szoftverrel könnyű biztonságban tartani az adataidat, bárhová is mész.

77%-os energiatakarékosság
Az automaatikus Eco mód 77%-kal is csökkentheti a LaCie Drive energiafogyasztását, megnövelve az akkumulátoros élettartamot.