Lisa csak egy van: Menekülés mindenáron jellemzők

Miről álmodik a lány? Főleg, ha egy álmos vidéki kisváros az otthona? Miről álmodozik Lisa a kedves, kicsit félszeg, de nagyon okos, és megbízható ifjú nő? Sikerről, szerelemről, boldogságról! És talán valóra is válhatnak az álmok! Hiszen végre eljut álmai nagyvárosába. A csillogó főváros azonban nem akarja befogadni, mert Lisa nem kihívó, nem menő, nem feltűnő. Hiába a megfelelő iskolai végzettség, a jó eredmények és az ész. Az embereknek a külső a fontos. De Lisa nem adja fel!
Most épp ez jár a fejében: "Atyaég, hová kerültem? Ezt nem is hiszem el! Tegnap még munkanélküli voltam, ma meg már az ügyvezető személyi asszisztenseként dolgozom. Tegnap még egy álmos kisvárosban éltem, ma már a fővárosban, a híres Kerima Moda káprázatos birodalmában vagyok. Persze nem mindig könnyű - de most az egyszer tényleg megmutatom! Már egészen sok mindent bebizonyítottam eddig is. Itt van például David - akarom mondani Seidel úr -, akinek megmentettem az életét. Igaz, David nem mindig valami kedves, de én tudom, hogy ő a legcsodálatosabb ember az egész világon! Bármikor, amikor meglátom, a szívem a torkomban kalapál. Ha igazán őszinte akarok lenni, hozzá kell tennem azt is, hogy valószínűleg egy kicsit bele is szerettem.
Csak az a baj, hogy ő nem szerelmes belém. Azt hiszem, eddig még arra sem vette a fáradtságot, hogy rendesen megnézzen. Az is baj, hogy menyasszonya is van.
Á, mindegy, álmodozni csak szabad!"