Magamnak főzök jellemzők

Főszerepben a szakács, aki egy személyre főz. Élvezzük a főzés legszebb oldalát! Kövessenek bennünket az Élménykonyhába, és merítsenek ihletet! Nem marad idő a vásárlásra és a főzésre? Még nem fedeztük fel magunkban tehetséget a szakácsművészetek terén? Legszívesebben valami finomságot varázsolnánk az asztalra?... Íme a legmegfelelőbb könyv az ilyen jellegű problémák megoldásához. Trükkös, speciális fogások és kreatív variációk ismeretében élményszámba megy a főzés. Ezen túlmenően az információs szövegek tájékoztatást adnak a speciális hozzávalókról. Színpompás ételfotók, tájképek és csendéletek szövik át a könyvet, és már a puszta lapozgatás is étvágygerjesztő kalandnak számít. Biztonságot jelenthet az olvasó számára, hogy a kiadó konyhájában minden egyes receptet kipróbált, és a részletes, könnyen érthető leírások alapján gyerekjátéknak számít a legbonyolultabbnak tűnő étel elkészítése is.