Magyar Esküvő 2005/2. jellemzők

Kedves Olvasó!
Különleges lapszámot tart a kezében, melyet átszőnek a szimbólumok. Oly' sokszor használjuk e kifejezést, néha ösztönösen rá is érzünk egy-egy jelkép jelentésére. Mégis ritkán tudatosul bennünk, hogy mélyebb üzenete van a körülöttünk zajló történéseknek, a véletlennek vélt eseményeknek, de még a rajtunk lévő ruhának, frizurának és betegségeinknek is.
Régóta dédelgetett álmom teljesül most: az esküvői ruhával kapcsolatos szimbólumok feltárásával kulcsot adunk olvasóink kezébe, hogy ne ösztönösen, hanem tudatosan dönthessenek arról, milyen öltözetet viselnek majd a nagy napon.
Évek óta erősödő tendencia, hogy a menyasszonyiruha-készítő cégek fejdísz, fátyol és kesztyű nélkül fotóztatják modelljeiket. Miután csak a ruhát kínálják, nem érdekük a kiegészítők reklámozása. Ezek a képek azután megjelennek a magazinokban és kis idő elteltével ténynek vélik a menyasszonyok, hogy az esküvői ruhán kívül minden más sok. Holott csak az üzleti érdektelenség bújik meg a háttérben. (Részlet a szerkesztői leveléből)