Marshall - Kilburn hangszóró - Krémszínű jellemzők

A Kilburn egy hordozható aktív sztere hangfal a Marshall összetéveszthetetlen kinézetével és hangzásvilágával. A csupán 3 kilót nyomó Kilburn a vintage stílusú mérnöki munka pehelykönnyű mintadarabja, miközben kategóriájában az egyik leghangosabb hangszóró.

Kompakt, jól kiegyensúlyozott hangzásvilág jellemzi tiszta közepekkel és elnyújtott magasokkal, miközben mindkettő tökéletesen érthető marad. Az analóg gombok lehetővé teszik a személyre szabott finomhangolást, míg a gitárok által inspirált bőrpánt az egyszerű, de stílusos hordozhatóságot teszi lehetővé.

A Bluetooth kompatibilitás és 3,5mm-es jack bemenet egyszerű kapcsolódást jelent, míg az egyszerű, erősítőre hajazó kialakítás a klasszikus Marshall logóval azt jelenti, hogy ugyanolyan jól néz ki, mint amilyen jól hangzik. A beépített akkumulátornak köszönhetően akár 20 órán át próbálhattok a bandáddal.

Bluetooth kapcsolat

Csatlakoztasd a Bluetooth 4.0 kompatibilis telefonodat, táblagépedet vagy számítógépedet vezetékek nélkül a Kilburnhöz, hogy kényelmesen streamelhess rajta zenét.

20 órányi hordozhatóság

A Kilburn egy féktelen hordozható aktív sztereó hangszóró, ami szabad minden vezetéktől. A beépített akkumulátornak köszönhetően akár 20 órán keresztül próbálhattok, útközben is, a hangszóró addig fogja bírni, amíg ti is.

Klasszikus Marshall dizájn

A Kilburn magán hordozza a klasszikus Marshall dizájn összes elemét: vintage kinézetű elülső rész, arany színezetű fémes kialakítás, és az ikonikus írott logó.